RIBES 06Del dilluns 29 de juny al dissabte 11 de juliol de 2015, els mòduls de via única escala H0 de les associacions Amics del Ferrocarril L’Hospitalet i Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges estaran exposats dins de l’illa diagonal de Barcelona (davant del Decathlon).

Els horaris de circulacions seran de les 11 a 2/4 de 2 al matí i de 5 a 8 per la tarda.

Esteu  convidats a venir a veure’ns i, si es el cas, participar-hi portant el vostre tren, adient amb la línia representada, i en funcionament digital.BALENYA IMG_2449-1

 Més informació:

marcaFCAF.jpgLogo L'HospitaletLogo Vall del Ges - Torelló


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.