L’Associació per a Preservació del Patrimoni Ferroviari (APPFI) organitza un any més “Dies del Museu” que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre de 2016 al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova.
La jornada serveix per a donar a conèixer el treball en la recuperació i posada en valor de les antigues instal.lacions ferroviàries i vehicles cedits o adquirits per la Fundació per a Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova FPPFI i per l’APPFI.

Dies del Museu Móra 2016

Aquest any a part de les activitats pròpies de les jornades, hi haurà d’altres, com un Homenatge al Ferroviaris Veterans, que es celebrarà el dissabte a la tarda, i el diumenge tindrem una Concentració de cotxes clàssics.

Concentració de cotxes clàssics Móra 2016

L’APPFI es va crear l’any 2001 per a preservar i donar a conèixer les antigues instal·lacions ferroviàries de Móra la Nova. La primera actuació va ser la preservació de l’enclavament electromecànic de l’estació, únic de la seva tipologia a Catalunya que estava a punt de desaparèixer.
El Museu del Ferrocarril de Móra laNova funciona gràcies al Voluntariat i no és un Museu de l’Administració. L’Associació està constituïda com una entitat sense afany de lucre i els seus socis es dediquen a la restauració del patrimoni ferroviari i pertant tots els que en formen part no són persones assalariades, ni unsprofessionals de la museografia, senzillament  treballen desinteressadament com a voluntaris, de la mateixa manera que es fa a l’estranger per a salvaguardar aquest patrimoni tan valuós, per a poder compartir, veure i visitar.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.