Localització del tram que es posarà en tensió el proper dilluns 26.

Localització del tram que es posarà en tensió el proper dilluns 26.

Es tracta de l’últim sector pendent de posar en tensió en el trajecte entre l’estació barcelonina de Sants i Figueres. Des de la passada primavera s’han accelerat les obres en el tram de Barcelona i del Vallès Occidental i Oriental de la línia d’alta velocitat i també en la travessia de Girona, inclosa l’estació provisional d’aquesta ciutat.

L’electrificació d’aquests sectors constitueix un pas fonamental per a la posada en servei dels 131 quilòmetres pendents per poder establir la connexió amb el túnel transpirinenc i l’entrada a França, que possibilitaran que els trens comencin a circular sense interrupció de Barcelona a París i viceversa l’abril del 2013.

En els propers mesos es realitzaran les proves de circulació i també l’homologació tècnica en ambdós països tant dels trens espanyols de Renfe com dels francesos de SNCF.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.