“El Archivo Histórico Ferroviario” a “Los Miércoles del Archivo y la Biblioteca”

Un dimecres al mes en horari de tarda (17.00-19.00 h) l’Arxiu Històric Ferroviari i la Biblioteca Ferroviària ofereixen una activitat adreçada als seus usuaris. L’objectiu és propiciar un moment de trobada entre els professionals que treballen a la Biblioteca i l’Arxiu i els investigadors del ferrocarril. Les activitats són molt variades: presentació de novetats bibliogràfiques, presentació de fons documentals, projecció de pel·lícules o cursos sobre fonts d’informació.

El proper “Miércoles del Archivo y la Biblioteca” se celebrarà el 6 de juny i, ja que en aquest mes se celebra el Dia Internacional dels Arxius, el taller estarà dedicat a la història de l’Arxiu Històric Ferroviari del Museu del Ferrocarril de Madrid.

La sessió començarà amb la presentació d’una exposició virtual sobre el AHF del Museu, projecció que també serà inclosa en la pàgina web del Museu. A continuació es donarà pas a una conferència dedicada al AHF, l’origen i evolució de la institució, la formació i estructura dels seus fons i col·leccions, o el seu reflex en el quadre de classificació. Un aspecte de gran rellevància per als assistents serà el dels diversos serveis que s’ofereixen als investigadors i usuaris del AHF, així com les vies per veure la documentació a través del seu catàleg a Internet: www.docutren.com.

La trobada serà dimecres, 6 de juny, a partir de les 17.00 h, i l’accés és gratuït, per l’entrada principal del Museu del Ferrocarril de Madrid. No cal inscripció prèvia i als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència.