TGV a l'estació de Figueres. Foto: Luis Zamora

TGV a l’estació de Figueres. Foto: Luis Zamora

El primer TGV de la companyia Société Nationale des Chemins de Fer Français (SNCF) ha arribat aquest dimarts 12 de febrer a l’estació de Sants. El tren d’alta velocitat francès està realitzant proves d’homologació en el traçat entre Figueres-Vilafant (Alt Empordà) i Barcelona amb l’objectiu de cobrir aquest recorregut a partir d’abril, que és quan es completarà la connexió entre la capital catalana i París.

Els AVE de Renfe també van arribar aquest dimarts als voltants de París, de la mateixa manera que el TGV ho va fer fins a l’estació de Sants. Es tracta de les proves que fins dijous ocupen a les dues operadores, Renfe i SNCF, amb vista a homologar el material per a la connexió entre París i Barcelona del proper mes d’abril.

La noticia està recollida per Cristina Buesa a El Periodico.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.