La ministra de Foment, Ana Pastor, va anunciar durant la sessió del control al Govern al Congrés dels Diputats que el projecte constructiu del tercer carril del Corredor Mediterrani, que realitza Ineco, estarà acabat el primer trimestre de 2013 i que el termini d’execució de les obres serà de tres anys, segons les primeres estimacions dels tècnics.

Pastor va reiterar la seva aposta pel Corredor Mediterrani i va destacar la importància d’aquesta infraestructura, l’execució és “fonamental per a aquest Govern”.
Finalment, va recordar que tant el Govern de València com el de Catalunya van elaborar un informe tècnic “molt complet” per a la implantació del tercer carril, que està servint de base per al’elaboració del projecte constructiu.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.