El dissabte 18 de juliol de 2015 es desmuntarà la maqueta modular que les associacions ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL – L’HOSPITALET i l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL DE LA VALL DEL GES de Torelló han muntat a l’Illa Diagonal de Barcelona amb gran èxit de públic.
Acompanyem unes de les darreres fotos, amb la circulació d’un tren de vapor amb locomotora Mikado i cotxes Pullman que han fet badar al públic assistent i que han portat els companys de Molins de Rei.

Més Informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.