ARMF-MataroAls tallers de l’Associació per a la Reconstrucció de Material Ferroviari Històric (ARMF) ja han començat les tasques per a la restauració de la locomotora Mataró, mercès a la iniciativa de micromecenatge que a través de la plataforma Verkami va aconseguir 35.400 € en total, superant els 31.000 € necessaris per complementar els 41.000 € amb que va col·laborar Renfe, i que tot junt representaven els 72.000 € necessaris per dur a terme aquesta recuperació de la històrica peca del Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Els avenços en els treballs que du a terme ARMF es podran consultar a la pàgina de Facebook de l’ARMF.

Més Informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.