Trajecte entre La Tour de Carol – Enveitg i Puigcerdà amb bloqueig telefónic.

Aquest és un dels recorreguts de connexió internacional entre Catalunya i França a través de la linia convencional. Pot apreciar-se el punt en que es canvia de país pel canvi d’estat de la via: amb el balastre més clar estem a Catalunya; quan s’enfosqueix i  s’escolta més el chucuchucu del tren, a causa de las travesses de fusta, estem en territori de la Regio Occtiana (antiga regió Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées).
A data d’avui, aquest trajecte es realitza amb trens de la serie 447 de Rodalies de Catalunya, adaptades als serveis regionals.

En aquest cas anem en una en composició senzilla el dia 7 de Enero de 2011. Un dia invernal amb els Pirineus nevats de fondo.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algun. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte
 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.
 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.