L’Associació Ferroviària de Godella en col·laboració amb l’Associació Cultural la Pedrera i l’Ajuntament de Rocafort han organitzat per a la jornada del dia 3 maig 2014 una exhibició de maquetes ferroviàries i modelisme ferroviari que tindrà lloc de 10 a 20h al “Parc de Pocoyó” (Plaça de Santa Bàrbara) de Rocafort, 46111, València (Espanya).

carteWEBllMercadetAfergodella

Per a aquesta exhibició l’associació ha preparat dues maquetes, una de escala HO sistema Märklin, a més s’exhibirà un tren d’escala G (LGB) i també es regalarà a tots aquells nens i joves que s’apropin un retallable ferroviari.

L’exhibició tindrà lloc el 3 maig 2014 entre les 10h i les 20h al ‘Parc de la Llum (Pocoyó)’ a la Plaça de Santa Bàrbara / Carrer del Dr José Vilella, 46111, Rocafort (València), Espanya.
Es pot accedir a peu, mitjançant cotxe o mitjançant transport públic (Línia 1 de Metrovalència, estació de Rocafort).


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.