L’Associació Ferroviària de Godella  ofereix un any més una Jornada de portes obertes a les seves instal·lacions durant les vacances d’estiu i festes majors de Godella, per tal de mostrar el modelisme ferroviari i difondre la tasca de conservació i documentació del ferrocarril.

Per a això, l’associació ha preparat dos dies dins del període de vacances esmentat, en els quals s’obrirà nostre local situat a l’antic mercat municipal de Godella i es realitzarà una exhibició de modelisme ferroviari, exhibició de instal·lacions fixes i elements ferroviaris restaurats i mitjans audiovisuals relacionats amb el ferrocarril.

afergodellaAgost2014web

L’exhibició tindrà lloc els dies 16 i 17 d’agost de 2014 al nostre local situat al carrer del Tenor Alonso 54 de Godella 46110 (València), Espanya.

L’horari és el següent:

 • Día 16: de 10h a 14h i de 17h a 20h.
 • Día 17: de 10h a 14h.

Per a més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.