Godella2014Com és costum per aquestes dates nadalenques l’Associació Ferroviària de Godella obre les seves portes al públic mostrant totes les seves maquetes de Modelisme Ferroviari, generant intercanvis de peces de modelisme i difonent la seva tasca de conservació i documentació del ferrocarril.

Per a això, l’associació ha preparat dos dies dins del període de vacances de desembre, en què s’obrirà nostre local situat a l’antic mercat municipal de Godella i es realitzarà una exhibició de modelisme ferroviari, exhibició d’instal·lacions fixes i elements ferroviaris restaurats i mitjans audiovisuals relacionats amb el ferrocarril així com una sèrie de tallers relacionats amb el modelisme ferroviari.

L’exhibició tindrà lloc els dies 20 i 21 desembre 2014 al nostre local situat al carrer del Tenor Alonso número 54 de Godella 46110 (València), Espanya. Podeu consultar aquí la localització en el mapa.

El programa d’activitats i horaris per als dos dies serà el següent:

Dia 20 (de 10: 30h a 14: 00h i de 17: 00h a 20: 00h):

10:30 Obertura al públic
10:30 Inauguració de l’exhibició i mercat de modelisme ferroviari amb vi d’honor.
12: 30h Taller de Modelisme Ferroviari
17: 30h Simuladors Ferroviaris
20: 00h Finalització del primer dia

Dia 21 (de 10: 30h a 14: 00h):

10:30 Obertura al públic
12: 30h Taller de Modelisme Ferroviari
14: 00h Cloenda de l’exhibició i mercat

L’exhibició comptarà amb una mostra de maquetes ferroviàries de diferents escales des de la més petita (escala N), fins a la més gran (escala O) al costat d’una col·lecció d’elements ferroviaris restaurats; una àrea per a nens, on els més petits podran jugar amb trens de fusta així com per als més grans, podran manejar una maqueta d’escala H0 dissenyada especialment per a nens; un seguit de tallers de modelisme ferroviari en què els més petits podran aprendre a muntar un mòdul de 15cm x 20cm de grandària, que podran decorar al seu gust amb gespa, arbres i figuretes i finalment, també hi haurà la tarda del dia 20 una activitat de simuladors ferroviaris en què el participant podrà sentir-se com un maquinista als comandaments d’un tren d’alta velocitat aprenent com funciona un tren de veritat.

L’entrada és lliure.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.