Logo Via ObertaDins de la exposició “Xarxes. Un viatge per les infraestructures de Catalunya”, que es durà a terme del 19 de desembre de 2009 al 10 de gener de 2010 al Palau Robert de Barcelona, els amics del Centre d’Estudis Ferroviaris Via Oberta muntaran el seu circuit portàtil de via de cinc polsades, en que la estrella serà la nova reproducció de la UT de la sèrie 9000 del Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

Podeu descarregar en format PDF la nota de premsa de Via Oberta i el full de característiques tècniques de la UT.


Un comentari per ara.

 1. […] Activitats, Federació, Ferrocarril — Font: Federació — Publicat: 19-12-09 Tal i com s’havia anunciat anteriorment, el Centre d’Estudis Ferroviaris Via Oberta va participar a la Festa Popular amb motiu de la […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.