Els propers dies 17 i 18 d’abril de 2010 tindrà lloc a la població de Fornells de la Selva una nova edició de la Fira de la locomoció i l’artesania, on l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines col·labora fent jornada de portes obertes i una trobada de ferrocarrils de les galgues de 5” i de 7 ¼”.

Tots els amics d’altres associacions que vulgueu venir a fer circular les vostres composicions, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres via el correu electrònic de l’associació aafcg@hotmail.com.

Podeu descarregar en format PDF el cartell de la trobada.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.