Els Amics del Ferrocarril de Martorell organitzen els dies 27 i 28 d’abril de 2019 la fira Martotren de maquetes ferroviàries al Recinte Firal Ca n’Oliveras de Martorell.

El recinte firal de Ca n’Oliveras està situat a 200 metres de l’estació de FGC Martorell-Central i a 300 metres de l’estació de Rodalies Renfe.

HORARIS: Dissabte 27 de 10 a 20 hores, Diumenge 28 de 10 a 14 hores.

L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac (AAFMiR) muntarà una maqueta modular amb via C de Märklin, on tothom hi és convidat a fer córrer trens de carrils amb decoder digital. Per a més informació consulteu la descripció de la maqueta modular sistema M360C.

Podeu descarregar en format PDF el tríptic, el fulletó, i el plànol de la trobada.


Un comentari per ara.

 1. […] Us mostrem el vídeo elaborat per Toni Obach sobre la Martotren 2019. […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.