logo museu del ferrocarril de catalunya - vilanova i la geltrúEls propers 6 al 9 de setembre de 2018 es celebrarà a Wels (Àustria) el FESTIVAL FISAIC 2018. El FISAIC es la Federació europea d’associacions culturals de ferroviaris.

El MUSEU DEL FERROCARRIL DE CATALUNYA-VILANOVA I LA GELTRÚ n’és membre i una delegació de la FCAF, en nom del Museu, hi farà una visita el dissabte 8 de setembre de 2018.

Per a més informació podeu consultar el web del Festival fisaic-festival-wels-2018.at i descarregar un document amb informació sobre FISAIC.


Un comentari per ara.

 1. […] 6 SET 2018 – Fisaic Festival 2018 a Wels (Àustria) […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.