Logo AAFCCVEls AMICS DEL FERROCARRIL DE CERDANYOLA DEL VALLÈS organitzen els propers dies 19 i 20 de gener de 2013 la II Trobada de Mòduls a escala N al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana.

Podeu veure mes detalls i horaris descarregant-vos el cartell de la trobada.

Trobada moduls sta eulalia


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.