Logo AAFCCV CerdanyolaLogo AgrucatLes associacions de Cerdanyola i l’Agrucat ens informen que els 13 i 14 de juliol de 2013 organitzen la III TROBADA DE MÒDULS A ESCALA N a Santa Eulàlia de Ronçana.

Podeu descarregar-vos el cartell.


Un comentari per ara.

 1. […] Las Asociación de Amigos del Ferrocarril de Cerdanyola y Agrucat y la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril han organizado el tercer Encuentro de Módulos a Escala N en Santa Eulàlia de Ronçana el 13 y 14 de julio.  […]

  [WORDPRESS HASHCASH] The comment’s server IP (89.30.105.121) doesn’t match the comment’s URL host IP (89.30.105.77) and so is spam.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.