A proposta de la FCAF, FGC va batejar amb el nom de Lluís Bruguera una de les unitats 113. Breu ressenya de la persona:

Lluís Bruguera i Casas
Barcelona, 1937-2011

De professió pèrit industrial, dedicà tota la seva vida laboral a millorar el transport ferroviari de l’àrea metropolitana de Barcelona. Primer a Ferrocarrils Catalans, posteriorment al Tren de Sarrià i finalment, durant 37 anys al Metro de la Ciutat de Barcelona, gestionant el material mòbil.

Ferroviari de cor i dedicació, fou també l’ànima de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.