Demà dimarts 15 de novembre de 2016 es farà a l’Aula de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat un acte de reconeixement a l’activitat cultural i cívica de Lluís Miquel Tuells, i la inauguració de l’exposició “Camins de ferro travessant les ciutats”.

L’horari d’obertura de l’exposició és de dimarts a divendres, de 19 a 21 h, i diumenges, de 12,30 a 14 h. Fins el 25 de novembre.

exposicio-camins-de-ferro

Podeu descarregar el cartell en format PDF.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.