El proper DISSABTE 3 D’OCTUBRE DE 2015, es celebrarà la 3ª edició de la FESTA TREN a Santa Eugènia de Berga, al costat de Vic.

Com en edicions anteriors, la federació hi dona suport i hi participaran el GRUP FERROVIARI MATARÓ amb una maqueta H0 comandada per ordinador, AGRUCAT amb una maqueta escala N i l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL DE BARCELONA amb un muntatge de tren escala 0 de tres carrils. Els AMICS DEL FERROCARRIL DEL MARESME SUD, muntaran un circuit de tren tripulat de 5 polzades.

Aquest any la festa es farà a l’interior del Pavelló Poliesportiu i hi haurà un servei de llançadora amb un trenet turístic entre el pavelló i la maqueta Màgic Mon del Tren.

Santa Eugènia de Berga 2015


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.