Logo AAFCBEl proper dissabte 16 de desembre de 2017 es celebrarà una jornada de portes obertes al local de la Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona.

Com és tradició, els socis poden participar lliurement amb el seu material, de totes les escales i èpoques, per fer-lo rodar per les maquetes.

També es podrá gaudir tot el dia del mercadet ferroviari molt nadalenc, situat al porxo exterior i dins del local, on els propis socis poden vendre el seu material o fer intercanvis, tot a un preu immillorable!

Al local social hi haurà durant tot el dia ofertes de llibres “outlet”.

Horari:  9:30 a 13:30 i 17:00 a 21:00 hores

C/ Doctor Trueta, 183
Barcelona
Telf. 93.310.52.97
Línia 4 de metro (groc)  Estació LLACUNA

Podeu descarregar en format PDF el cartell de la jornada.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.