Logo AAFCBEl proper dissabte 19 de desembre de 2015 l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona celebra una nova Jornada de Portes Obertes i les 12 hores de Tren Nord Americà.

De 10:00 a 14:00 hores hi haurà un mercadet ferroviari a l’exterior del nostre local, on els propis socis podran vendre el seu material o fer intercanvis, tot a un preu inmillorable!!!!

A mes s’oferiran esmorzars calents i freds, amb la novetat d’hamburgueses i “hot-dogs”, top típic americà.

Com és tradició, ​hi haura circulacions de  material americà, de totes les escales i èpoques, per fer-lo rodar per les maquetes.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.