DASC 2017:  JORNADA DE PORTES OBERTES A L’ASVICAF

Lloc de celebració:

Local de l’ASSOCIACIÓ SANT VICENÇ DE CASTELLET D’AMICS DEL FERROCARRIL
Plaça de la Generalitat, s/n (edifici Cal Soler – Pol d’Entitats
08295  SANT VICENÇ DE CASTELLET (Bages)

Data:                     4 de juny de 2017

Horari:                  de 10 a 14 hores

Activitat:

Portes obertes al local de l’associació
La jornada permetrà als visitants gaudir del modelisme ferroviari a escala H0/N i consultar lliurement una extensa biblioteca de temàtica ferroviària.


Un comentari per ara.

 1. […] 4 JUN 2017 – Jornada de portes obertes a Sant Vicenç de Castellet […]

  [WORDPRESS HASHCASH] The comment’s server IP (2001:41d0:2:80bf::) doesn’t match the comment’s URL host IP (94.23.253.191) and so is spam.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.