Amb_LaMarato_color

La FEDERACIÓ CATALANA D’AMICS DEL FERROCARRIL, amb la col·laboració del MUSEU DEL FERROCARRIL DE CATALUNYA – VILANOVA I LA GELTRÚ i del Museu SCÒPIC MINIATUR BARCELONA, organitzen el proper DIUMENGE 13 DE DESEMBRE DE 2015, una jornada solidària a favor de La Marató de TV3 que anomenem Puja al Tren de la Marató.

Puja al Tren de la Marató

L’activitat consistirà en la circulació d’un tren tripulat de cinc polzades durant 42 kilòmetres pel circuit indoor de SCÒPIC, els maquinistes seran personalitats del món del ferrocarril.

En paral·lel, s’organitza la PRIMERA TROBADA INDOOR A SCÒPIC a la que s’han convidat a participar aquells aficionats que tenen locomotores de tren tripulat.

L’import dels bitllets d’entrada es destinaran a donatiu a La Marató de TV3.

Es podran visitar les instal·lacions de SCÒPIC i serà una forma molt potent de combinar la nostra afició amb la solidaritat amb La Marató de TV3.

L’horari d’obertura de l’activitat serà de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Logo FCAF LOGO VILANOVA curt Logo Scopic

Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.