El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès du a terme la seva exposició anual de pessebres, que aquest any està dedicada a la història de Catalunya i forma part dels actes del Tricentenari. Un dels pessebres està dedicat al primer tren de la península, un fet molt important de la història, i consta d’una reproducció de la Mataró feta amb impressora 3D.

L’accés a l’exposició és lliure i pot ser visitada al carrer Doctor Pujol, número 26 de Castellar del Vallès (CP: 08211) fins al 1 de febrer del 2015.

Més informació:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.