La Jornada de la Via “0” es celebra anualment a mitjans de novembre en que els donatius recaptats fan costat a alguna organització solidària amb les persones més mancades de la nostra societat, es organitzada pels diferents circuits de trens tripulats i coordinada per la federació.

via0_2014

És la jornada de la solidaritat dels amics del ferrocarril amb els necessitats i la recaptació d’aquesta jornada es destina a aquelles institucions benèfiques que cada associació decideix.

Per aquest any, la Federació proposa la data del 16 de novembre de 2014 per celebrar la JORNADA DE LA VIA 0, tot i que cada entitat pot acomodar la data al calendari propi.

Podeu descarregar en format PDF el cartell de la Via 0.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.