Avui la locomotora Mataró ha marxat cap a Lleida per a la seva rehabilitació. La especial composició pel viatge ha estat integrada per tres locomotores “ye-ye”, de la serie 10800, i l’acompanyament del cotxe postal d’ARMF.

Imatges: Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Més imatges al canal del Museu del Ferrocarril de Catalunya


Un comentari per ara.

 1. […] el trasllat de la locomotora Mataró a lleida per a la seva reparació, com ja vam informar, […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.