Cartell Salo de la Infancia 2014El Saló de la Infància d’Igualada obrirà les portes, en la seva 31a edició, entre el 27 de desembre de 2014 i el 4 de gener de 2015, al Recinte firal Cal Carner. Carrer del Doctor Pujadas, 83.

L’Associació d’Amics del Tren d’Igualada serà present amb els seus mòduls H0, als quals s’uniran també els de diversos amics. Les circulacions de trens marxaran sense descans durant tot el dia.

El recinte romandrà obert de 10:30 a 19:30h els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. El 31 de gener obrirà de 10:30 a 14h i l’1 de gener tancarà tot el dia.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.