Logo Via ObertaUs comuniquem que Via Oberta presentarà a Ripoll, l’exposició “Unes Imatges de la línia del Nord”, colecció de fotografíes fetes pel soci Jordi Rallo i l’ex soci Josep Pagès. Aquesta exposició ja va ser presentada a La Garriga, Les Franqueses i a Sant Andreu (Barcelona).

També hi durem dues locomotores de 5 polzades (la 1001 “Estado” i la E-1 del cremallera de Núria) així com diverses locomotores, automotors i composicions que han circulat per la línia en escala H0, tot propietat de socis de l’entitat.

L’exposició es farà a la Sala Senjust de Ripoll, just al davant del claustre del monastir de Ripoll, dels dies 5 al 28 de febrer de 2016. Els horaris d’obertura seràn: de dijous a dissabtes de 18 a 20 h i diumenges de 12 a 14 h. i de 18 a 20 h.

Una bona oportunitat per visitar Ripoll i gaudir de l’exposició.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.