Del 23 al 25 de novembre, Lleida Expo Tren es va promocionar a la fira Rail Expo de Pontoise (Paris), el saló dedicat a l’oci del tren i al modelisme ferroviari més important de França. El maquetista Jordi Auqué va exposar la maqueta escala 1:87 (H0) Tren dels Llacs, de 16 metres de llargada.

Rail Expo es va celebrar al Parc d’Exposicions de Cergy Pontoise, que es troba a 30 minuts del centre de Paris, ocupant un espai de 6.000 m2. Durant els tres dies, el saló va rebre 18.000 visitants d’arreu de França i de l’estranger.

Nombrós públic es va interessar per la maqueta presentada, que reprodueix un tram de la línia ferroviària Lleida-La Pobla de Segur i per visitar l’edició 2013 de Lleida Expo Tren i els tallers de restauració d’ARMF del Pla de Vilanoveta, i també descobrir la ciutat de Lleida, el seu entorn i el Tren dels Llacs.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.