Portada RENFE Los años 70En els ombrívols anys 70, a través de l’objectiu de la càmera de l’autor van desfilar tot el material mòbil de la RENFE, en un moment de convivència d’un passat que desapareixia i un futur de renovada modernitat iniciada en la dècada anterior. El 1971, coincidint amb el XXX aniversari de la Companyia s’aprovaria el Pla RENFE 72-75, avalat econòmicament pel Banc Mundial, i encara que no era molt espectacular en novetats, era el fermall que completava els anys d’esforç per tal de situar el ferrocarril en un eficaç mitjà de transport. El llibre és un homenatge al material de tracció d’aquest període.

Dades d’interès:

Preu: 40,00 €.
Idioma: Castellà.
Data de publicació: Abril 2011
Autor: Josep Miquel
Editor: Reserva Anticipada Ediciones.
Mides: 26 x 21,5 cm. 112 pàgines.
I.S.B.N.: 978-84-95493-34-9


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.