El proper dilluns, 4 de juny,  a les 19.30 hores de la tarda, tindrà lloc a l’estació de metro d’Universitat (Línies 1 i 2) el lliurament dels premis als guanyadors de les diferents modalitats del sisè Concurs de Relats Curts Online organitzat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) amb motiu de la diada de Sant Jordi 2012.

En aquesta sisena edició del concurs s’hi han presentat més de 1.500 narracions. Podeu llegir els relats finalistes en aquest enllaç: http://relatscurts.tmb.cat/ca/guanyadors


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.