La FCAF dóna suport al manifest d’adhesió de l’ASOCIACION CULTURAL DE AMIGOS DEL FERROCARRIL “EL LABRADORCICO” de Àguilas (Murcia) al manifest del FERRMED per a la consolidació de l’Eix Ferroviari pel Mediterrani. Podeu veure el text íntegre, clicant aquí.

Pla del "Corredor Mediterraneo" publicat pel Ministerio de Fomento

Pla de l’Eix Mediterrani publicat pel Ministerio de Fomento


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.