MZA_PobleNou-2Parvus ens presenta un nou producte d’arquitectura de la companyia M.Z.A. a escala N:

Edifici d’enclavaments de l’estació de Poble Nou.

Aquest edifici ha estat realitzat mitjançant tall i gravat làser sobre diferents tipus de material, que inclou plàstic i cartró de diferents gruixos.

El seu muntatge és senzill. El kit conté 68 peces en total. Juntament amb el kit es subministren dues plantilles de gàlib (amb i sense catenària) per a la correcta i ajustada instal·lació.

S’ofereix en dos acabats diferents:

 • en kit
 • Muntat, pintat i patinat, color segons fotografies adjuntes

Aquest lloc de enclavament va ser construït en una gran i molt plena platja de vies. La seva curiosa forma és deguda al fet que va instal · lat entre dues vies aprofitant el màxim espai disponible. Les dues vies que transcorren per les seves laterals han de respectar el gàlib dels trens que hi circulen ajustant tot el que es pugui. És a dir, els trens passaran molt a prop del lloc, però òbviament sense tocar-lo.

Per assegurar que el lloc i la separació de les vies és l’adequat amb el kit s’adjunten dues plantilles de control de gàlib, una per instal·lació amb catenària i una altra plantilla per instal·lacions sense catenària.

MZA_PobleNou-1

S’ha afegit una petita andana al aquest kit, que mesura 2 mil·límetres de gruix, i que si s’utilitza aquest conjunt es recolza sobre el mateix pla que les vies (sense balast), amb una separació entre els eixos de les dues vies col·laterals de 50 mm.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.