Cotxera Renfe d’Alar del Rey. Realitzada íntegrament amb tecnologia làser.

Cotxera de tres vies. Acoblament i pintura extremadament senzills garantint un resultat excel · lent encara amb poca experiència en muntatge de kits. No cal encolar el sostre permetent l’accés a l’interior en qualsevol moment.

Kit realitzat amb plàstic metacrilat i cartró de diferents gruixos. Totalment indeformable.

Parvus_CocheronDimensions H0:

Amplada de 73,7 mm amb una longitud de aprox. 280 mm. Pot ampliar-se en trams de 280 mm amb la mateixa referència

Dimensions N:

Amplada de 41 mm amb una longitud de aprox. 150 mm. Pot ampliar-se en trams de 150 mm amb la mateixa referència

Més informació:

 

 


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.