L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona disposa a la venda a un preu especial per tots els membres de les Associacions de Amics del Ferrocarril, dels Rellotges de la firma Suïssa Modaine.

Els rellotges Mondaine son coneguts per ser els rellotges oficials dels Ferrocarrils Suïssos. Com a novetats d’aquest any hi ha la col·lecció de rellotges dedicada al nou túnel del Gotthard. Entre ells es troba el rellotge que la seva esfera metàl·lica es de color verd i està realitzada amb la porta de les locomotores AE-6/6, locomotores mítiques del Gotthard, que van ser retirades de circulació fa uns anys.

Qui estigui interessat pot contactar amb la secretaria de l’associació, en horari de dimarts a dissabte de 17 a 20:30h al telèfon 93 310 52 97, o al correu electrònic info@aafcb.cat

Podeu descarregar en format PDF la versió per a imprimir.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.