El proper diumenge dia 12 de novembre de 2017 es celebrarà a RailHome Bcn (Igualada) l’activitat “La cuina de la nostra memòria”.

L’activitat s’enmarca dins la segona setmana de Turisme Industrial organitzada per la XATIC ( Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya) de la qual el museu en forma part, i consisteix en un tast de la famosa OLLA FERROVIÀRIA que menjaven els treballadors dels trens de vapor al segle passat, i que es cuinarà al Museu. Amb l’entrada d’adult al Museu es podrà fer el tastet de franc.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.