Logo ParvusParvus presenta la rotonda unifica de RENFE a escala N.

Un dipòsit de locomotores, incloent pont giratori i rotonda, és uns dels elements més característics dels ferrocarrils a escala. A més, en aquest cas, podem reproduir l’autèntica rotonda unificada Renfe. Un edifici simple, sense aditamientos innecessaris, robust i adequat a una època de precarietat econòmica, però de gran saviesa tecnològica.
Fabricat integrament de formigó armat, aquest edifici pot trobar-se per tota la geografia espanyola, en solitari, amb més o menys vies, o al costat de rotondes de diferents estils originàries de les antigues companyies.

El kit inicial inclou tot el necessari per construir una rotonda de dues vies


Parvus-Rotonda Parvus-Rotonda-1 Parvus-Rotonda-2
Aquestes tres imatges mostren una simulació de rotonda de 180 graus (11 vies)


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.