El dia 6 de març de 2015 a les 19:30 tindrà lloc la presentació del llibre de l’Editorial Efadós que porta per títol Trens de Postal. El ferrocarril a Catalunya, de l’autor Lluís Miquel Tuells Moreno.

Trens de postal

L’acte serà a Sant Feliu de Llobregat, al Centre Cívic Mas Lluí, carrer d’Estelí, 23. Està organitzat per la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

El llibre aplega una selecció de postals de la seva extensa col·lecció fotogràfica, on podem realitzar un viatge pel paisatge del ferrocarril de Catalunya, tot seguint les seves línies, algunes ja desaparegudes, hereves de les antigues companyies que van configurar la xarxa ferroviària catalana.

Lluis TuellsLluís Miquel Tuells és un gran aficionat als camins de ferro, president de l’Associació d’Amics del Trens de l’Alt Penedés, i ha col·laborat en diverses commemoracions relacionades amb el ferrocarril, com els 150 anys de l’arribada del tren a Molins de Rei i Martorell l’any 2004, els 125 anys de l’arribada del ferrocarril a Valls i el centenari del carrilet de Barcelona a Martorell, a banda d’altres exposicions. També forma part de la Junta Directiva del Cercle Cartòfil de Catalunya. És articulista de la revista especialitzada Hobby-tren i col·laborador del Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i la Geltrú.

Esperem poder donar costat al nostre amic i company, amb l’assistència a aquest acte de presentació. Encoratgem a tots aquells aficionats més propers que s’animin a venir per donar lluïment a l’acte, i poder-vos saludar personalment en nom de la Federació Catalana.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.