Tarraco TalgoAhir dimarts 27 de maig de 2014 es va presentar el nou tren turístic Tarraco Talgo, que consisteix en una composició de Talgo III RD restaurat a la seva imatge original amb la llegenda “Trans Europ Express”.

El tren circularà tots els dissabtes des del 31 de maig fins al 4 d’octubre entre Barcelona i Tarragona. Sortirà de la Estació de França a les 10:13 i hi tornarà a les 20:59 del mateix dia.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.