L’associació  Bidasotarra Amigos del Ferrocarril 7301 organitza la quarta jornada de comunicació “Alta Velocitat a Irún”, dintre del marc de les celebracions del 150 aniversari del ferrocarril a Irún.

L’acte tindrà lloc el dia 7 de març de 2013, amb el següent programa:

PROGRAMA

8.45 Hores. Recepció de participants. Accés Sala Conferències de Ficoba.

9.15 -10.00. Obertura Jornada. José Antonio Santano. Alcalde d’Irun. Irun en la història i el futur del ferrocarril. 150 anys de tren a la ciutat.

10.00 -10.45. Andrés López Pita. Catedràtic Universitat Politècnica Catalunya. Via d’Alta Velocitat i compatibilitat entre Trens de Viatgers i Mercaderies.

10.45 -11.15. Descans.

11.15-12.00. Sr Alfonso Rodríguez. Gerent Mercat Nord Viatgers de Renfe Operadora. Mètodes d’Explotació i Gestió de l’Alta Velocitat.

12.00-12.45. José A. De Bran. Gerent Estacions Viatgers Nord d’Adif. Gestió de Terminals Intermodals. Una ciutat dins de la ciutat.

12.45-13.30. Javier Pérez de Illa Assessor i Consultor Logístic. Alliberament del sector ferroviari. Mercaderies i Viatgers.

13.30-14.15. Xavier Jiménez. President Federació Valenciana Amics Ferrocarril. Alta Velocitat a València i relació amb les Xarxes de Comunicacions Urbanes.

L’accés a la Jornada és gratuït prèvia inscripció al correu de l’Associació, baf7301@gmail.com

Més informació


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.