estacio humedalEn Fernando Vega, promotor de diverses iniciatives orientades a la difusió del coneixement ferroviari i a la potenciació de l’afició cap el ferrocarril, ha iniciat una campanya de reivindicació de l’estació de “El Humedal” de Gijón, orientada a salvar del seu enderrocament a aquesta emblemàtica instal·lació del ferrocarril de Langreo, tercer de la península, i que data de l’any 1852, amb més de 160 anys d’història.

La campanya es centra en la difusió de l’escrit “No al derribo de la Estación del Humedal”, que annexe’m en format PDF (cliqueu a sobre del nom per visualitzar-lo):
estacio humedal-2

pdf NO AL DERRIBO DE LA ESTACION DEL HUMEDAL

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.