Del 23 al 25 de novembre es du a terme a Pontoise (París) la fira Rail Expo, el saló dedicat a l’oci del tren i al modelisme ferroviari més important de França.

La fira Rail Expo se celebra al Parc d’Exposicions de Cergy Pontoise, que es troba a 30 minuts del centre de París. Ocupa un espai de 6.000 m2 dedicats exclusivament al tren i consta de dos apartats: el d’oci, amb l’exposició de tot tipus de maquetes de clubs i particulars, i el comercial, amb la presència de fabricants, distribuïdors i premsa especialitzada. Rail Expo reb anualment al voltant de 20.000 visitants.

Un cop més, Lleida Expo Tren ha triat aquest saló veí per promocionar-se i presentar la propera edició 2013, a on també hi serà maqueta TDL “Tren dels llacs”, construïda per Jordi Auqué.

Us mostrem el fulletó promocional de Lleida Expo Tren 2013, i imatges de la revista Le Train a on es recull un reportatge sobre la maqueta TDL.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.