El dijous 5 de desembre de 2013, el President de Renfe, Julio Gómez-Pomar, i la directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, Pilar Garcia, van signar el conveni de col·laboració pel projecte de recuperació de la locomotora de vapor “Mataró”.

Conveni Mataró

Renfe col·labora amb 41.000 euros en aquest projecte de recuperació i reparació d’aquesta locomotora, una rèplica de la primera que va circular a la península entre Barcelona i Mataró (enguany fa 165 anys). El cost total de la reparació de la màquina per tornar a circular amb totals garanties és de 72.000€. La resta de l’import necessari per la recuperació de la locomotora, 31.000€ s’ha assolit mitjançant una iniciativa de micromecenatge que finalitza a les 09.00 del 7 de desembre a través de la plataforma Verkami.

 


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.