Logo FGCEl dia 16 de maig de 2014, a l’Espai Provença de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat organitza la Tercera Jornada sobre Patrimoni Ferroviari.

Adjuntem el programa i horaris.

L’assistència a la jornada és gratuïta, però es imprescindible realitzar la inscripció prèvia per correu electrònic i rebre la confirmació de la inscripció per a poder assistir-hi.

L’aforament es limitat, per tant s’atendran les sol·licituds d’inscripció per rigorós ordre de recepció.

De 09:30 h a 14:30 h
A l’Espai Provença
Al vestíbul de l’estació de Provença d’FGC
Accés pel carrer Rosselló/Balmes

 

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.