Logo PalautorderaL’Associació Modelista Ferroviària del Baix Montseny de Santa Maria de Palautordera organitza els propers 29 i 30 de juny de 2013 la Primera Fira de Maquetisme, Modelisme i Oci Ferroviari al Baix Montseny.

Modelista Ferroviària del Baix Montseny

La Federació hi participarà amb una trobada de mòduls a totes les escales i hi ha organitzades un nombre important d’activitats paral·leles que podreu llegir en el fulletó que es pot descarregar clicant aquí (part 1) i (part 2).

Cartell del VIA al MONTSENYPels que decideixin anar-hi amb tren, des de l’estació de Palautordera al lloc de la festa hi haurà un servei amb un trenet turístic que enllaçarà amb els trens.

Podeu descarregar-vos el cartell i un informatiu de la Fira amb els horaris.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.