L’associació El Trenet de la Vall d’Aro us convida a participar el proper diumenge 12 d’agost de 2012 a la seva trobada anyal del mig de l’estiu, al Parc de l’Estació de Castell d’Aro.

Al matí, esmorzar ferroviari, seguidament inici de les circulacions fins a l’hora de dinar i després fins que acabem les ganes.

L’esmorzar i el dinar seran gratuïts pels participants, tot i que caldrà inscriure’s prèviament.

Cal que els interessats en participar-hi ho feu saber al Quimet Hornos 666 434 798 o per e.mail a jhornos@terra.es FINS AL 5 D’AGOST.

A la festa hi haurà una trobada de radioafeccionats que transmetran la festa per ràdio arreu del món.

Les associacions que ho desitgin, podran posar a la venda articles de la seva associació.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.