Vall d'Aro 4L’Associació EL TRENET DE LA VALL D’ARO us convida a la festa ferroviària de l’estiu l’11 d’agost de 2013:

Trobada de vaporosos al Parc de l’estació de Castell d’Aro

 

HORARIS:

A partir de les 9 del matí, recepció dels participants i esmorzar.
A 2/4 d’11 del matí, inici de les circulacions lliures.
A ¾ de 2 del migdia, dinar pels participants al pavelló.
Des de les 5 de la tarda, represa de les circulacions fins que es faci fosc.

Els àpats pels participants son gratuïts, però cal inscriure’s FINS EL 7 D’AGOST al correu: quimethornos@gmail.com o al telèfon 666 434 798

Aquest any, als participants i acompanyants, se’ls demanarà fer una aportació de 10 € per ajudar a la restauració de la locomotora nº 5 del Feliuet que hi ha al circuit.
Vall d'Aro


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.