La UAICF (Unió Artística i Intel•lectual dels Ferroviaris Francesos), amb la col•laboració de la FFMF (Federació Francesa de Modelisme Ferroviari) i l’associació MODELISME RAIL CATALAN de Perpinyà, organitzen la Trobada Europea de Joves Modelistes 2014 els dies 25 i 26 d’octubre a l’Espai Jean Carrere d’Argelès-sur-Mer, prop de Perpinyà.

Logo UAICF Logo FFMF logo_Modelisme_Rail_Catalan

El saló comprèn la gran trobada de Mòduls Júnior, que es la porta d’entrada al mon del modelisme de molts joves i principiants, amb la participació de modelistes de França, Alemanya, Hongria i la República Txeca, amb uns 66 mòduls inscrits.


AFFICHE rassemblement MJ 2014.9

També es presentarà la totalitat de mòduls del projecte del Tren Groc amb mes de 25 mòduls de les diferents associacions participants.

La Federació Catalana hi aportarà dues maquetes modulars, una a escala H0 i una de N.

El diumenge 26 d’octubre, organitzem un viatge en autocar a Argelers per poder visitar la fira.
Pròximament donarem els preus, horaris i com inscriure’s.


Un comentari per ara.

 1. […] El proper diumenge 26 d’octubre de 2014 la FCAF organitza un viatge a Argeles per participar a la trobada internacional de joves modelistes. […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.